Lika som bär?



Jag, Em, tycker det är hur roligt som helst att jämföra kändisar med varandra. Sitter och tittar på film och då helt plötsligt kan jag säga "kolla hon ser ut som Paris Hilton!" eller "Han ser ut som mumin!", vilket kanske inte är så smickrande men så är det. Tänkte att man kanske kunde skaffa en kategori för just detta - lika som bär? Eller ja, bara flika in med det ibland. Om det nu finns några därute som också gillar att se vilka kändisar som är lika? Så vilka är på och vilka säger "ååååh no!"

Tycker du också att Stuhlbarg och Phoenix är sjukt lika?
Såg Stuhlbarg på Golden Globe och trodde för några sekunder att det var Phoenix, allvarligt. Shame on me!


Vill också passa på att säga att bloggen är lite seg just nu(dåligt bloggande, inte så mycket recensioner etc.), av många anledningar. Vi som driver bloggen lovar att vi snart kommer att komma igång igen, med en hel del förändringar. Förhoppningsvis bara en hel del goda förändringar. Så ni vet vad som händer ugnefär. Och btw. TACK FÖR ALLA SNÄLLA KOMMENTARER, DET VÄRMER VARJE GÅNG MAN GÅR IN OCH KOLLAR! TACK! 


Kommentarer





Elin Såklart

jag har alltid trott tex att hon som spelar White witch i narnia och hon som spelar galadriel i LOTR är samma skådis.. fick reda på det i typ går att de inta va samma:P



http://www.imdb.com/name/nm0842770/

http://www.imdb.com/name/nm0000949/

2010-01-25 @ 00:52:52
URL: http://seabiscuit.blogg.se/




G2 / Gosia

Jag tycker också att sådant är roligt!

Och ja, de var rätt lika :D

2010-01-25 @ 02:59:55
URL: http://gosias.blogg.se/




BlueRoseCase

Nja, var dom så lika ;)? Ja, alltså gillar första Saw. Andra och tredje är också okej, men sen går det utför och det snabbt...

2010-01-25 @ 06:52:55
URL: http://bluerosecase.blogg.se/




Anna

Hm.. jag tycker nog inte att de var så lika, men å andra sidan så är det ofta sånt inte syns på bild utan mer mer rörelser, miner och så. :)



Filmerna jag såg hette Come Early Morning, Its a Boy Girl Thing och Chasing Holden. Men som jag skrev, ingen av dem var egentligen särskilt bra. Tycker inte att det finns så många filmer än som verkar vara något direkt på voddler. Men det kanske ändras i framtiden. :)

2010-01-25 @ 12:15:19
URL: http://vinterhimmel.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: