Rewind&Play

rewindandplay@live.se

Små notiser om filmvärlden just nu


- Enligt the Sun har (HEMLIGA!) manuset till sista Harry Potter filmen läckt ut. Tidningen har fått kopior från någon som hittade det hemligstämplade manuset på en pub.  Någon från filmteamet har helt enkelt festat och glömt dessa papper i puben. Då mår man nog bra dagen efter! I och för sig; har man läst boken vet man ju vad som kommer att hända, så... Men nu skall ialla fall manuset skrivas om. Good!

- Disney skall ju, efter Alice i Underlandet, göra en version av Törnrosa ur den elaka fen's synvinkel. Och det sägs (inte heelt klart) att Tim Burton är med i spelet. Och rykten går redan att Angelina Jolie kommer att spela den elaka fen, eller Maleficent som hon heter. Filmen kommer ha samma namn, det vill säga; Maleficent.

- Enligt contactmusic.com skriver Sam Worthington att Avatar kommer att få en uppföljare. De hade som överenskommelse att om de spelade in en miljard dollar skulle de göra en uppföljare. De har tjänat 2,6 miljarder dollar. James Cameron (regisören) har dock ingen tidsram för projektet. Så hey, vi får vänta sisådär 11-12 år till.

- Enligt the Sun skall Lady Gaga göra nästa Bond-låt. Alla cheferna bakom nästa Bond-film är Lady Gaga-fans. Några andra som har gjort Bond-låtar är bland annat Alicia Keys, Madonna, Tina Turner och Paul McCartney... När nästa Bond-film kommer är ej klart. Och filmandets har skjutits upp på grund av den ekonomiska krisen och filmen kommer att vara i 3D.


Kommentarer

Michelle :)

svar: Ja, det var jättekul :)

2010-04-04 @ 13:36:21
URL: http://michellepettersson.blogg.se/
Julia :D

sv: haha desamma :D

2010-04-04 @ 15:05:24
URL: http://julianoriing.blogg.se/
HEVE DOSKI - BLATTEBRUDEN !!

Hej ! :) Läs gärna mitt senaste inlägg "Rättvisa?" och kommentera gärna vad du tycker! Håller du med eller inte ? Har jag rätt eller fel ? Skulle uppskatta om jag fick svar ! :) Kramwww.HeveDoski.blogg.se

2010-04-04 @ 15:16:39
URL: http://hevedoski.blogg.se/
Jessica - Du vet att du vill kolla

Haft en bra påsk hittills?

2010-04-04 @ 17:48:39
URL: http://jessicalillsmeds.se
Maaads

Svar: Haha ja! Smal och spänd!

Ojoj :)

2010-04-05 @ 10:44:57
URL: http://maadsc.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: