Rewind&Play

rewindandplay@live.se

The Girl with the Dragon Tattoo

Än sålänge har fyra roller delats ut officiellt. Och dessa är skådespelarna som skall gestalta dessa roller;Ang. debatten om det är rätt att de ska göra en amerikanska versioner av svenska filmer (snabba cash, bland annat) och såhär tycker jag; Den amerikanska versionen kan antingen vara en flipp eller en flopp. Det finns amerikanska versioner av filmer och man vet inte riktigt vad som kan hända. MEN om detta visar sig vara en riktigt höjdare och gå bra är det faktiskt bra för då kanske världen får upp ögonen för svensk film (även om det oftast inte är så mycket att ha). Så jag ser det bara som bra pr. Flippar den? Hey, då kommer folk se den svenska versionen istället (eller strunta helt i det). Men visst hade det varit billigare att bara fixa en engelsk subtitles till den svenska filmen (;


psst... vill du läsa mer om den amerikanska versionen av Snabba cash? Klicka här!

Kommentarer

Julia

Säger som alla andra: svårt att toppa Noomi. Men jag gillar den här castingen av Blomkvist och Erika Berger mer (såhär i förhand) än på den svenska. Blomkvist ska vara sådär "börjar-bli-lite-gammal-men-ändå-sexig", - och så väljer dom Mikael Nykvist. Hur tänkte dom där? Usch.Förresten så fattar jag inte allt jävla gnäll över remaken. Det känns ganska logiskt att man vill göra en film för en bredare publik när den går över förväntan bra på svenska. Det är inte som om dom tänker ta ifrån oss det svenska originalet som alla helt plötsligt verkar så stolta över så fort det snackas remake.Ursäkta uppsatsen, haha.

2010-08-17 @ 19:56:04
URL: http://jhandersson.blogg.se/
Lina -Zooda-

För amerikanarna blir det nog knappast en flopp, men för oss svenskar blir det nog det. Undra ifall de inte kan producera egna idéer längre? Jag menar det känns som om alla storfilmer i övriga världen måste göras om till en amerikans version. Lite dåligt tycker jag :/Och tycker helt klart att de valt fel person att spela Lisbeth. Fast jag tror det skulle vara svårt för vem som helst att slå Noomi, hon var helt otrolig i filmerna!

2010-08-19 @ 18:33:36
URL: http://zooda.blogg.se/
Ida we

Det ska bli intressant att se iaf, gillade de svenska!

2010-08-20 @ 15:42:58
URL: http://idawe.blogg.se/
Bloody Disgusting

Ja. The Shining med J.N måste man ju se ö.h.t innan man ser remaken av Stephen King. Klart den är bättre. Det är ju orginalet.

2010-08-23 @ 00:13:01
URL: http://bloodydisgusting.blogg.se/
Bloody Disgusting

Dessutom så är den redan med i ett tidigare inlägg om du hade kollat lite mer noggrant.

2010-08-23 @ 00:22:25
URL: http://bloodydisgusting.blogg.se/
BlueRoseCase

Ang Nicole Kidman i The Hours; haha, jag uppfattade dig inte alls så, kommentaren om sminket var lite mer apropå angående min egen åsikt om Kidmans prestation. ;)

2010-08-23 @ 12:29:06
URL: http://bluerosecase.blogg.se/
sebastian

Jag tycker den viktigaste komponenten i den här historien utelämnas; David Fincher!Även om jag anser Benjamin Button vara ett bottennapp så kan man ju inte förneka att resten av hans filmografi är lysande och att Social Network ser sjukt lovande ut. Väntar med spänning.

2010-08-25 @ 19:43:35
URL: http://personifierad.blogspot.comKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: