Rewind&Play

rewindandplay@live.se

Vi är människor, inga datorer.

Ville bara säga att vi har fått in en del kommentarer på att vi skriver fel datum på premiärerna. Och vi vill säga att vi är ledsna att det blivit så, men man måste tänka på att då vi skriver ett inlägg utgår vi från det datumet vi fått från relativt säkra källor just då. Och sedan kan ju premiärdatumet åka framåt eller bakåt, så man vet egentligen inte helt säkert förens det är helt klart. Vi skriver ju om filmer som kommer om några månader, så ja, ibland kan det stå fel - dock absolut inte med flit! Sedan kan vi inte gå tillbaka i inlägg som är flera månader gamla och ändra hela tiden. Ja, det är dåligt av oss att inte veta exakta datumet på varenda film. Vi får skärpa oss. Men vi är trots allt människor, inga datorer.

Och en sak till, vad många kanske inte vet, är att vi är fyra stycken som skriver på bloggen. Det enda vi står för är det som var och en skriver i inläggen. Jag står kanske inte för att en film är bra/dålig som någon av mina kompisar skrivit. Utan vi skriver alla utifrån våra egna tankar. Och som sagt, vi jobbar inte med detta utan detta är bara en mycket stort intresse hos oss alla fyra. Är det något annat ni undrar över får ni gärna fråga, antingen genom kommentar eller genom att skicka ett mail.

Och skicka gärna in fler recensioner om ni vill, vi får in väldigt många (många från samma filmer också) och vi kan kanske inte ta in alla. Vi lägger in när vi känner att det känns bra, så det kan ta ett tag. Men fortsätt gärna att skicka in.  Missuppfatta mig inte, det är jätte roligt med kommentarer och det är bra att ni lägger märke till sånt. Ni är mycket uppmärksamma läsare! MEN eftersom vi får dessa kommentarer så svarar vi i ett inlägg istället, till allihopa som undrar.


Kommentarer

Camilla

Vill bara tacka för en bra blogg!

2010-03-16 @ 19:56:17
URL: http://outthewindow.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: